20 / 04 / 2024

Toki 10 bin TL peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuyor!

Toki 10 bin TL peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuyor!

TOKİ'den Başkent Ankara'da Kira öder gibi taksitle ev sahibi olma fırsatı. TOKİ, 10 bin lira peşin ve 619 liradan başlayan taksitlerle, 99 bin liradan başlayan fiyatlarla satılık evler...



TOKİ, düşük gelirli vatandaşlar için Başkent Ankara'da toplam 338 adet konutu satışa çıkardı. TOKİ'nin satışa çıkarttığı konutlar, 10 bin lira peşin ve 619 liradan başlayan ödeme seçenekleri ile, 99 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.  TOKİ  evleri içn 120 ay vade olanağı sunuluyor.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  (TOKİ) tarafından, Başkentte 10 bin lira peşinatla, 619 TL taksitle konut satışlarına başlandı. Satılık Toki konutlarına nasıl başvurulacak, Başkent Ankara'da satılık TOKİ evlerinden nasıl konut satın alınacak haberimizin ayrıntılarında bulabilirsiniz. TOKİ'den bir ev satın almak isteyenler haberimizin devamına bakmalısınız. TOKİ tarafından Başkent Ankara'da satışa çıkan konutlar kura çekilişi ile hak sahiplerine teslim edilecek.


Ülkedeki konut açığını ürettiği nitelikli yapılarla karşılayan TOKİ, sosyal donatılarıyla yaptığı projelerle çağdaş yaşam alanları sunmaya devam ediyor.


TOKİ tarafından, piyasa şartlarında bir ev sahibi olamayan düşük gelirli vatandaşlar için Başkentte 338 adet konutu satışa çıkardı. TOKİ  Ankara  satılık evler.


Kentsel dönüşüm projeleriyle Başkentin yükselen değeri Altındağ Başpınar'daki konutlar, 10 bin lira peşinat, 120 aya varan vade seçenekleriyle alıcısına sunuluyor. 


TOKİ'den satılık evler: Kira öder gibi taksitle satılık evler


Kira öder gibi taksitle ev sahibi olma fırsatı sunulan TOKİ konut projesinde, konutlar, 10 bin lira peşin ve 619 liradan başlayan ödeme seçenekleriyle, 99 bin liradan başlayan ücretlerle satılacak. 99 metrekare 2+1 niteliğindeki 158 konut 99 bin liradan, 124 metrekare 3+1 niteliğindeki 180 konut ise 125 bin 937 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılacak.


TOKİ'nin Başkent Ankara'da satışa çıkardığı evlere başvurular için son gün 24 Kasım 2014


Satılık TOKİ Konutları için başvurular, Halk Bankasının yetkili şubelerince 22 Eylül-24 Ekim tarihleri arasında kabul edilecek. TOKİ Konutları kura çekimleri  ise 31 Kasım tarihinde yapılacak.


Başvurular, şehit aileleri, maluller ile dul ve yetimlerinin (Emekli Sandığı'ndan hak sahibi dokümanı bulunan ve önceden kendilerine açılan getirisiz konut kredisinden faydalanmamış olanlar) müracaatları, İstiklal Savaşı, Kore, Kıbrıs ve vatani hizmet gazilerinin müracaatları, en az yüzde 40 engelliler ve diğer konut alıcı adaylarının müracaatları olmak üzere 4 kategoride kabul edilecek.


Şehit aileleri, maluller (terör, harp ve görev malulleri) ile dul ve yetimlerine, kuraya girmeden konut alma hakkı tanınacak ancak bu kişilerin konutları öncelikli olarak kurayla belirlenecek.


İstiklal Savaşı, Kore, Kıbrıs ve Vatani Hizmet gazilerine ve en az yüzde 40 özürlü yurttaşlara, konut sayısının yüzde 5'i ayrılacak ve hak sahipliği kurayla belirlenecek. Kura neticeninde, bu kategoriden hak sahibi olamayan müracaat sahipleri, diğer alıcılar kategorisindeki müracaat sahipleriyle kuraya tabi tutulacak.


Konutların satışıyla alakalı teferruatlı bilgiye "www.toki.gov.tr" internet adresinden erişilebilecek.


Milli Gazete 


Geri Dön