20 / 04 / 2024

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Konutları nerede?

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Konutları nerede?

TOKİ yeni konutlarının müjdesini geçtiğimiz günlerde vermişti. Başakşehir ilçesinde yer alacak konutlar Fenertepe'de hayata geçirilecek. Detaylı ve haritalı TOKİ Başakşehir Kayabaşı Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor...



TOKİ yeni konutlarını Başakşehir Kayabaşı bölgesinde hayata geçireceğini duyurmuştu. TOKİ Başakşehir Kayabaşı Konutları nerede sorusunun yanıtından önce detaylardan bahsedelim. 


544 konuttan meydana gelecek ola projenin 869 Ada ve 10 -11 Parsel'de yer alacağı duyurulmuştu. İki parselden 10 parsel 26182,7 metrekare alana sahip ve 11 parsel ise 31932,58 metrekare alandan oluşuyor. 


Yeni yapılacak olan  TOKİ  Başakşehir Kayabaşı Konutları, TOKİ Celalettin İmam Hatip Lisesi'nin arka çaprazında kalıyor. 


TOKİ'nin yeni konutlarını yapacağı yer Fenertepe olarak geçiyor. 14. bölgenin arkasında 19. bölgenin karşısında kalan Fenertepe'ye kurban satış alanını geçince ulaşılıyor. Ancak numaralandırılmış bir bölge adı yok. 


Konutların yapım ihalesi 15 Ekim 2014 tarihi ve saat 14.30 olarak belirlendi. Satış detayları da ihale sonrasında belli olacak. 


TOKİ Başakşehir Kayabaşı Konutları nerede? (10 parsel)


TOKİ Başakşehir Kayabaşı Konutları nerede?


TOKİ Başakşehir Kayabaşı Konutları nerede? (11 parsel)


TOKİ Başakşehir Kayabaşı Konutları nerede?


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön