28 / 03 / 2024

TOKİ Gültepe Evleri yeni sahiplerine kapılarını açtı!

TOKİ Gültepe Evleri yeni sahiplerine kapılarını açtı!

500'e yakın gecekondunun yıkılmasıyla kurulan Gültepe 3. Etap TOKİ, yeni sahiplerine kapılarını açtı. Yaklaşık 76 bin metrekarelik alan üzeri ne kurulan Gültepe 3. Etap TOKİ'de tam 185 aile yeni bir hayata merhaba dedi.




500'e yakın gecekondunun yıkılmasıyla kurulan Gültepe 3. Etap TOKİ, yeni sahiplerine kapılarını açtı. Yaklaşık 76 bin metrekarelik alan üzeri ne kurulan Gültepe 3. Etap TOKİ'de tam 185 aile yeni bir hayata merhaba dedi. 19 blok ve 894 daireden oluşan Gültepe 3. Etap TOKİ'lerin 3+1 ve 2+1 modern evleri büyük beğeni topladı. 

Ankara Ticaret Gültepe 3. Etap Toplu Konutları (TOKİ)'nda hak sahipleri yeni evlerine kavuştu. 185 dairenin anahtar teslimi Altındağ Belediyesi Emlak İstimlak Müdür lüğü'nde gerçekleşti. Altındağlı vatandaşlar, Ramazan Bayra mı'na kısa bir süre kala çifte mutluluk yaşadı. 

500 yakın gecekondunun yıkılmasıyla kurulan Gültepe 3. 

Etap TOKİ, yeni sahiplerine kapılarını açtı. Yaklaşık 76 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Gültepe 3. Etap TOKİ'de tam 185 aile yeni bir hayata merhaba dedi. 

19 blok ve 894 daireden oluşan Gültepe 3. Etap TOKİ'lerin 3+1 ve 2+1 modern evleri büyük beğeni topladı. 

Gültepe 3. Etap TOKİ'den anahtarına kavuşan Halis Bayram han, Altındağ'daki değişime değindi. Başkan Veysel Tiryaki ile Altındağ'ın daha modern bir hale geldiği söyleyen Bayramhan, böl gede kentsel dönüşümün devam etmesi gerektiğini vurguladı. 

Bayramhan, yeni evine kavuştuğu için çok mutlu olduğunu belirterek sözlerine şöyle son verdi: "Ankara'da kentsel dönüşüm deyince akıllara ilk gelen isim Başkan Veysel Tiryaki'dir. Bu dönüşüm projeleri hem Altındağ için hem de Altındağlılar için hayırlı oluyor." Bir diğer hak sahibi Erdal Sarıkaya ise Altındağ Beledi yesi'nin gecekondu bölgelerinde gerçekleştirdiği başarılı toplu konut projeleriyle ilçenin bam başka bir görünüme kavuştuğunu aktardı. 

Sarıkaya, kentsel dönüşüm projeleriyle Altındağ'ın her geçen gün daha fazla değer kazandığını sözlerine ekleyerek dönüşümün artık vatandaş tarafından istendiğine dikkat çekti. Uzun zamandır bugünün hayalini kuran Sarıkaya: "Her zaman yanımızda olan ve bizden desteğini esirgemeyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki sayesinde yeni evimize kavuştuk" dedi. 


Ankara Ticaret




Geri Dön