17 / 04 / 2024

TOKİ Kayseri Melikgazi Altgelir Konutları'nda 266 lira taksitle!

TOKİ Kayseri Melikgazi Altgelir Konutları'nda 266 lira taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 278 konutluk Kayseri Merkez Melikgazi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 2 adet konut 266 liradan başlayan taksitlerle satılıyor.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 278 konutluk Kayseri Merkez Melikgazi Alt  Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 2 adet konut;  kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile ve yalnızca engelli  kategorisinde Açık Satışa sunulacak.


Kayseri Merkez Melikgazi Alt Gelir Grubu Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası Kayseri Merkez Şubesi aracılığıyla yürütülecek ve temerküz şube aynı olacaktır. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 

04 Ağustos – 30 Eylül 2014 tarihi mesai bitimine kadar kabul edilecek. 


Kayseri Melikgazi Altgelir Konutları fiyatları!


Kayseri Melikgazi Altgelir Konutları'nda yer alan 2 adet dairenin birinin fiyatı 51 bin lira, diğerinin fiyatı ise 67 bin lira olarak belirlendi.


Kayseri Melikgazi Altgelir Konutları ödemeleri 180 ay vade ile yapılabiliyor. Kayseri Melikgazi Altgelir Konutları taksitleri 266 liradan başlıyor.


İlanın detayı için tıklayın



Geri Dön