29 / 03 / 2024

TOKİ Vilayetler Birliği Anaokulu bahçesine çok amaçlı spor salonu yapılıyor!

TOKİ Vilayetler Birliği Anaokulu bahçesine çok amaçlı spor salonu yapılıyor!

TOKİ Bölgesi Vilayetler Birliği Anaokulu Bahçesinde yapımına devam eden Spor Tesislerin 700 m2 kapalı alan üzerinden inşa edildiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, spor tesisi çelik çatı sistemi ile üstünün kapanacağını söyledi..




Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç,  TOKİ  Bölgesi Vilayetler Birliği Anaokulu Bahçesine çok amaçlı ve bölgeye hitap eden spor salonu yaptırıldığını söyledi. 

TOKİ Bölgesi Vilayetler Birliği Anaokulu Bahçesinde yapımına devam eden Spor Tesislerin 700 m2 kapalı alan üzerinden inşa edildiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, spor tesisi çelik çatı sistemi ile üstünün kapanacağını, ahşap zemin parke ile döşeneceğini ve basketbol ile voleybol maçlarının oynanabileceğini kaydetti. TOKİ Bölgesinin büyük bir nüfusu barındırdığını ve bu spor tesisin Adnan Menderes İlkokulu ile Hasan Polatkan Ortaokulunun ortaklaşa kullanacağını belirten Baş'kan Memduh Büyükkılıç. konu ile ilgili olarak şunları söyledi. "TOKİ Bölgesinde yer alan spor tesisimiz 700 m2 kapalı alanı mevcuttur. Yapı zemin kat üzerine inşa edilmektedir. 

Basketbol ve voleybol maçları yapılabileceği gibi aynı zamanda gösteri salonu olarak hizmet verebilecektir. 

Çünkü Sahne ile 240 kişilik teleskopik seyirci tribünü de yer alacaklın Tesis içerisinde yönetim odası, Soyunma odaları ile wc bulunmaktadır. Bu tesisimiz ile bölgenin sosyal ve kültür yaşamına renk katılacak ve büyük bir eksiklik giderilmiş olacaktır" Başkan Memduh Büyükkılıç, spor tesisin bölgeye hizmet vereceğini ve iki okulun birlikte kullanarak aynı zamanda eğitime de destek sağlandığını sözlerine ekledi. 


Yeni Haber Kayseri




Geri Dön