19 / 04 / 2024

Townofis'te metrekaresi 4 bin 200 TL!

Townofis'te metrekaresi 4 bin 200 TL!

Keleşoğlu İnşaat, İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda ferah ve rahat home ofis ortamları sunmayı hedefleyen Townofis projesine başladı. Proje, metrekaresi 4 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor...



Basın Ekspres'teki Townofis, iş hayatının standartlarını yeniden belirlemeyi amaçlıyor. Proje, metrekaresi 4 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor.



Keleşoğlu İnşaat, İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda ferah ve rahat home ofis ortamları sunmayı hedefleyen Townofis projesine başladı. Metrekaresi 4 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak olan projede, 84 aya varan vade seçenekleri bulunuyor. Projede, 60 ila 150 metrekare arası değişen büyüklüğe sahip 96 ofis, 13 dükkan, 20 ve 85 kişilik konferans ve toplantı salonları, 137 kapalı ve 25 açık araç kapasiteli otopark yer alıyor. Yüksek standartlara ve gelişmiş teknolojik altyapıya sahip ofisler, sağladığı konforlu hizmetler ile iş hayatının standartlarını yeniden belirlemeyi hedefliyor. Ofis sahiplerine ortak toplantı salonlarını kullanma imkanı sunan Townofis, ayrıca toplantı öncesi ve sonrasında faydalanılabilecek resepsiyon hizmeti de sağlıyor. 


SEKRETERLİK HİZMETİ 

Townofis, bütün firmaların yararlanabileceği IT hizmetleri ile firmaların karşılaştığı teknik problemleri hızlıca çözüme kavuşturuyor. Lobide firmaların fotokopi ve benzeri ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri sekreterlik ve baskı servisi sunuluyor. 


Takvim 



Telefon: +90 212 653 50 00-01

Web: http://townofis.com/




Geri Dön