19 / 04 / 2024

TRİMBOX elektrik kontağından çıkabilecek yangınlara son veriyor!

TRİMBOX elektrik kontağından çıkabilecek yangınlara son veriyor!

Elektrik kontağı nedeniyle çıkan yangınlar artık tarih olacak. Yurttaş Holding AR - GE laboratuvarlarında geliştirilen TRİMBOX cihazı artık elektrik kontağı nedeniyle çıkabilecek yangınlara son veriyor...




Elektrik kontağı nedeniyle çıkan yangınlar artık tarih olacak.


Yurttaş Holding AR-GE laboratuvarlarında geliştirilen TRİMBOX cihazı artık elektrik kontağı nedeniyle çıkabilecek yangınlara son veriyor.


ODTÜ yüksek gerilim laboratuvarından onay alan testlerde TRİMBOX, 8/20 mikro saniye sürede uygulanan 15.000 volt gerilim, 6.000 amper akım darbesine dayanarak ve böyle bir darbenin sistemleri yakmasını engelleyerek çok büyük bir başarı gösterdi. Bahse konu test, elektrikte meydana gelebilecek en son değer olan milyonlarca voltluk ve amperlik yıldırım olayının bile sisteme girebileceği (sisteme en fazla 10.000 volt, 1.200 amper girebilir) değerlerin çok üzerinde yapılmış ve başarı ile belgelendirildi. Bunun dışında sistemlerde meydana gelebilecek nötr kopması, nötre faz karışması, toprağa faz karışması gibi olaylarda elektrikli cihazların ve elektronik kartların yanmasına sebep olur. TRİMBOX aynı zamanda bunlara da çözüm sunuyor.


Rize ve Karadeniz bölgesinde yoğun çalışmalarla birçok ev, işyeri, otel hastane gibi yerlere uygulama yaptıklarını ifade eden TRİMBOX Doğu Karadeniz Distribütörü Berk İletişim Genel Müdürü Cihan Çiğdem, şöyle konuştu: “Karadeniz bölgesinde 1 yıllık geçmişi olduğu için cihaz hakkında pek fazla kimsenin bilgisi yok. Çıkabilecek elektrik kontağı yangınları toplam iç mekân yangınların sigara hariç neredeyse yüzde 78‘ini oluşturuyor. Sonuç olarak herkes evinde rahat uyuyabilmek, iş yerinde kayıplar yaşamaması adına TRİMBOX kullanmalı ve konu zaten o yönde ilerliyor. Sizin de başınıza gelmeden bugünden tezi yok korumanızı yaptırın.”


Ürün, 6 yıldan bu yana birçok ülkede ve binlerce ev ve işyerinde kullanılıyor. Kullanıcılar arasında ÇAYKUR, TOFAŞ, TÜV, ARÇELİK, BOSCH gibi dünya markaları da bulunuyor.



Maraş Gündem


Geri Dön