19 / 04 / 2024

Tümay Türkmen kimdir?

Tümay Türkmen kimdir?

Mimar Tümay Türkmen kimdir? Mimar Tümay Türkmen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tümay Türkmen, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Tümay Türkmen...



Tümay Türkmen kimdir?

Tümay Türkmen, Lisans eğitimini YTÜ Mimarlık Fakültesi’nde tamamlamıştır. DNA Mimarlık ortaklarından Tümay Türkmen, YTÜ Mimarlık Fakültesi’nde öğretim görevlisi olarak proje stüdyosu yürütmektedir.


DNA Mimarlık..

Moda, İstanbul’da faaliyet göstermekte olan DNA Mimarlık, Tümay Türkmen ve Bora Şahbazoğlu tarafından 2006 yılında kurulmuştur. Bugüne kadar Sibirya’dan Karayip Adaları’na kadar farklı coğrafyalarda yer alan projeler üzerinde çalışılmıştır. 


DNA Mimarlık; konutlar, ofisler, alışveriş merkezleri, oteller, karma kullanımlı kompleksler, eğitim yapıları, yurtlar, spor salonları gibi yapıların tasarımlarını gerçekleştirmektedir. Tamamı mimarlardan oluşan güçlü ve dinamik kadrosuyla DNA Mimarlık, yurt içi ve yurt dışında projeler üretmektedir.


DNA Mimarlık;

Konsept projeden en detaylı uygulama projesine kadar hizmet vermektedir.

İstanbul merkezden dünyanın herhangi bir noktasındaki şantiyeye titiz ve hatasız şekilde projeler üretmektedir. 

Yerel kanun ve yönetmeliklerin yanı sıra, International Building Code (IBC), UK Building Regulations, Rus standartlarına (SNIP ve diğer formatlar) hakimdir.   

Farklı disiplinlerde uluslararası ekiplerle koordineli bir şekilde çalışma yeti ve deneyimine sahiptir.

Tasarım sürecine akademik yaklaşımı entegre etmektedir.

İstenilen zaman aralığında “doğru” projeler üretmektedir.




Geri Dön