23 / 04 / 2024

Türk tasarım şirketi Gönye'ye İtalya'dan iki ödül geldi!

Türk tasarım şirketi Gönye'ye İtalya'dan iki ödül geldi!

Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal tarafından 2010 yılında kurulan Gönye Proje Tasarım; inşaat ve gayrimenkul şirketlerinin özellikle büyük çaplı projelerinde iç mimarlık proje tasarım hizmeti sunuyor...



Gönye Proje Tasarım, İtalya'da iki ödül birden kazandı. Özellikle büyük çaplı projelerin iç mimari tasarımında uzmanlaşmış şirketlerden Gönye Proje Tasarım, İtalya'da düzenlenen A' Design Award & Competition'da Karden İnşaat'a ait "Symbol İstanbul Satış Ofisi" projesiyle "A Design Silver Award" ödülünü aldı. Şirket aynı organizasyonda Sur Yapı'nın Exen İstanbul projesi için tasarlanan "Loft Daire" tasarımıyla da "A' Design Award" ödülünün sahibi oldu. Gönye Proje Tasarım'm ortakları Yelin Evcen ve Gönül Ardal, İtalya'da 9 Ağustos'ta' düzenlenen gala gecesinde ödüllerini organizasyon komitesi başkanının elinden aldı/6er yıl dağıtüan A' Design ödülleri, en iyi tasarım konseptleri ve tasarım odaklı ürünlere veriliyor. Bu prestijli yarışmaya dünyanın dört bir yanından tasarım ofisleri katılıyor. 


Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal tarafından 2010 yılında kurulan Gönye Proje Tasarım; inşaat ve gayrimenkul şirketlerinin özellikle büyük çaplı projelerinde iç mimarlık proje tasarım hizmeti sunuyor. 



Dünya 


Geri Dön