26 / 04 / 2024

Türk Ytong ısı yalıtım plağıyla UEVF 2013'e katıldı!

 Türk Ytong ısı yalıtım plağıyla UEVF 2013'e katıldı!

Bu yıl kuruluşunun 50. yıl dönümünü kutlayan Türk Ytong, Enerji Verimliliği Haftası kapsamında gerçekleştirilen UEVF 2013 - 4.Ulusal Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı’na katıldı





Bu yıl kuruluşunun 50. yıl dönümünü kutlayan Türk Ytong, Enerji Verimliliği Haftası kapsamında gerçekleştirilen UEVF 2013 - 4.Ulusal Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı’na katıldı. Türk Ytong standında ısı yalıtım plağı başta olmak üzere, Ytong ürünleri tanıtıldı. 


Türk inşaat sektörüne yön veren markalardan biri olan Ytong, 10-11 Ocak 2013 tarihlerinde WOW Convention Center İstanbul’da düzenlenen, UEVF 2013 - 4.Ulusal Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı’na katıldı. 


Bu yıl kuruluşunun 50. Yıl dönümünü kutlayan Türk Ytong, bir inovasyon ürünü olarak mantolamaya alternatif yanmaz yalıtım yapmayı sağlayan, dünyada ve Türkiye’de sadece Ytong tarafından üretilen “Ytong Isı Yalıtım Plağı”nı tanıttı. Ytong standını ziyaret edenler yetkililerden, ısı yalıtım plağı ile birlikte Ytong ürünleriyle ilgili bilgiler aldılar.


Bu yıl, “Verimli Kullanırsan, Enerji Gelecektir” teması ile gerçekleştirilen UEVF 2013 - 4.Ulusal Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı’na, enerji sektöründe faaliyet gösteren dünyanın en büyük markaları, kamu kurum ve kuruluşları, özel sektörden üst düzey yöneticiler ve akademisyenler katıldı. 



Geri Dön