19 / 04 / 2024

Türkiye Alışveriş Merkezleri Potansiyeli Raporu 30 Nisan'da açıklanıyor!

Türkiye Alışveriş Merkezleri Potansiyeli Raporu 30 Nisan'da açıklanıyor!

Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık ile Akademetre Araştırma ve Stratejik Planlama tarafından bu sene 4.’sü hazırlanan “Türkiye Alışveriş Merkezleri Potansiyeli Raporu 2014-2016” 30 Nisan 2014 tarihinde açıklanıyor...



Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık ile Akademetre Araştırma ve Stratejik Planlama tarafından bu sene 4.’sü hazırlanan “Türkiye Alışveriş Merkezleri Potansiyeli Raporu 2014-2016” 30 Nisan 2014 tarihinde açıklanıyor.

 

AVM sektörünü irdelemek, gerçek birikim ve potansiyeli ortaya koymak, Türkiye’deki potansiyel yatırım bölgelerini ve ihtiyaç duyulan tip ile büyüklükleri tespit etmek amacıyla hazırlanan raporla, “2014-2016 aralığında AVM'lerde gelişim nasıl olacak?, Rekabet hangi illerde artacak? Yatırım işaretini hangi il ve bölgeler veriyor?, AVM yatırımlarında yerli ve yabancı yatırımcıların dağılımı nasıl?,  Fonların el değiştirmesi AVM sektöründe ne gibi değişiklikler yaratacak?, Hangi illerdeki AVM'ler için tehlike çanları çalıyor? Sektörel veriler yeni nesil AVM'lerde nelere işaret ediyor? 2014 ve sonrası AVM’ler için renovasyon dönemi mi olacak? AVM’ler konsept ve biçim mi değiştirecek?, Hangi tarz AVM’ler ön plana çıkacak? Raylı sistemlerin AVM’lere etkisi neler? Türkiye'de AVM enflasyonu halen var mı? Geçen yıl AVM sayısı kaçtı, bu yıl kaç olacak? Kaç AVM bu yıl performe edemediği için fonksiyonu değişti?, Sektör dinamikleri nereye gidiyor?, Geliştirici, perakendeci ne yapmalı?, Günümüzde AVM ciroları?, ” gibi pek çok sorunun cevabı verilecek.



Geri Dön