16 / 04 / 2024

Türkiye'nin ilk yat marketi İzmir'de açıldı!

 Türkiye'nin ilk yat marketi İzmir'de açıldı!

Levent Marina'nın işletmecisi olan Dirinler Şirketler Grubu ve Viramar Denizcilik'in işbirliğiyle hayata geçirilen Yat Market, 365 gün hizmet verecek



İzmir ekonomisine büyük hareketlilik kazandıracak olan market, 50 milyon dolarlık yatırımla kuruldu. Sadece deniz ve yat tutkunlarının farklı zevklerine, hobilerine cevap veren Levent Marina, Yat Market bünyesinde deneme sürüşü imk'nı da sunacak.


Levent Marina'da kalabalık bir davetli grubunun katıldığı kokteylin ardından Yat Market'in açılış kurdelesini  İzmir  Vali Vekili Ardahan Totuk, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, CHP İl Başkanı Ali Engin, İzmir Ticaret Odası eski Meclis Başkanı Necip Kalkan, Dirinler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Melih Dirin ve Viramar Denizcilik'in sahibi Aslan Şişman birlikte kesti. Yat Market'le İzmir'de önemli bir iş başarıldığını belirten Vali Vekili Totuk, EXPO adaylık sürecinde bu tür yatırımların şehrin elini güçlendirdiğini söyledi. Başkan Vekili Aydoğan ise Yat Market'i İzmir'e kazandıran Dirinler Şirketler Grubu ve Viramar Denizcilik'in sahiplerini kutlayarak, bu tür yatırımların artmasını dilediğini belirtti. EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar da projenin çok doğru olduğunu belirterek, Dirin ve Şişman'ı kutladı.

Sabah


Geri Dön