28 / 03 / 2024

Ultra yüksek hızlı asansörlerle hayatınızı kolaylaştırın!

Ultra yüksek hızlı asansörlerle hayatınızı kolaylaştırın!

HMF Hyundai Asansör’ün, gelecek kuşak asansörler olarak nitelendirilen, “ultra yüksek hızlı” asansörleri, klasik asansörlerden faklı olarak tasarlanırken, akıllı teknolojisi sayesinde hayatınızı kolaylaştırmanın tadını sonuna kadar yaşayın.



Teknolojinin ilerlemesiyle beraber yeni nesil asansörler daha güvenli, daha konforlu ve daha tüketici odaklı hale geliyor. HMF Hyundai Asansör’ün, gelecek kuşak asansörler olarak nitelendirilen, “ultra yüksek hızlı” asansörleri, klasik asansörlerden faklı olarak tasarlanırken, akıllı teknolojisi sayesinde adeta hayatınızı kolaylaştırıyor.


“Varış Noktası Seçme” olarak adlandırılan özel bir sistem kullanan HMF Hyundai Asansör, kullanıcının gitmek istediği katı asansöre binmeden seçmesini sağlıyor. Yolcuları en uygun asansör kabinine yönlendirerek bekleme süresini en aza indirirken, enerji verimliliğini maksimuma çıkartıyor.


Neden Akıllı Teknoloji?

 

HMF Hyundai Asansör Genel Müdürü Hakan Ek, neden son teknoloji asansörlerin tercih edilmesi gerektiğini şöyle anlatıyor: “Yüksek teknoloji ile donatılmış asansörler, yüksek standartlarda mühendislik çalışmasından geçerek üretiliyor. En az enerji tüketimi ile en yüksek performans sağlayacak şekilde tasarlanıyor. Kullanılan sistemler sayesinde mekanik aksam hataları en aza indirildiğinden bakım maliyetleri de minimum seviyede oluyor. Binanızda akıllı teknolojiye sahip asansörleri kullanarak, %30’a varan enerji tasarrufu sağlayabilir, asansör bekleme süresini kısaltabilirsiniz.”

 

HMF Hyundai Asansör Hakkında: Kore’nin en büyük holdinglerinden biri olan HYUNDAI, 1984 yılında ürün yelpazesine asansör ve yürüyen merpeni de eklemiş ve günümüze kadar 100.000 ünite üretimi gerçekleştirmiştir. Kore’de 205 m. yüksekliğindeki asansör test kulesi inşa etmiş ve 18 m/sn asansörünü  ve  7 m/sn panoramik asansörünü  tesis etmiştir. Böylece Hyundai asansör sektöründe de kendini kanıtlamıştır.
Dünyada birçok metro ve tren istasyonlarının yanı sıra çeşitli havalimanları, iş merkezleri ve gökdelen gibi büyük ve kaliteli projelere imzasını atan HYUNDAI; 2009 yılı başında HMF güvencesi ile Türkiye pazarına girmiştir. Her tip ve modeldeki ürünlerin satış, pazarlama, montaj, bakım-servis ve modernizasyonu ile bunlara ait tüm yedek parça ve komponent ihtiyacını karşılamaktadır.


Geri Dön