26 / 04 / 2024

Ünal Köken: Suyu dikkatli kullanın!

Ünal Köken: Suyu dikkatli kullanın!

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken İzmit Müftülüğü'nün, su bilincini artırmak ve çevre bilincini kazandırmak amacıyla düzenlediği sosyal proje kapsamında barajı ziyaret eden öğrencilerden suyu dikkatli kullanmalarını istedi..



İSU Genel Müdürlüğü ile İzmit Müftülüğü'nün, su bilincini artırmak ve çevre bilincini kazandırmak amacıyla düzenlediği sosyal proje kapsamında, İzmit Merkez Rahmet Camii Yaz Kuran Kursu öğrencileri Kandıra Namazgâh Barajı'nı gezdi. İSU Eğitim Şube Müdürü Ali Fazıl Demir ve İzmit Merkez Rahmet Camii görevlisi Mehmet Alaylı öncülüğünde Kandıra'ya giden 25 erkek öğrenci, Namazgâh Barajı'nm yanı sıra arıtma tesislerini de gezerek bilgi aldı. Öğrenciler daha sonra Kandıra Belediye Başkam Ünal Köken'i makamında ziyaret etti. 


Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra suyun önemi hakkında bir konuşma yaptı. 


Suyun boşa akmaması gerektiğini vurgulayan Köken, "Suyu harcarken dikkatli olmamız gerekiyor. Dünyada susuz kalan insanlar var. Bizler halimize şükretmeliyiz. 


Suyun boşa akmaması çok önemli. Bu konuda hepimiz üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz. Aksi taktirde susuz kalabiliriz. 


Bu konuya dikkat etmeliyiz" diyerek öğrencilere çeşitli uyarılarda bulundu. Kandıra'ya giden öğrenciler Namazgâh Barajı'nın yanı sıra arıtma tesislerini de gezerek bilgi aldı. 


İzmit Merkez Rahmet Camii Yaz Kuran Kursu öğrencileri başkan Köken'i makamında ziyaret etti. Başkan Köken, öğrencilere suyu dikkatli kullanmaları konusunda bir takım nasihatlerde bulundu, başkan Köken çocuklarla fotoğraf da çektirdi. 


Bizim Kocaeli 


Geri Dön