18 / 04 / 2024

Unıstep Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıstep Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıstep Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Elbi tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Nisan 'da Çekmeköy, Güngören Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.



Unıstep Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Elbi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. 


Unıstep Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü mühendislik hizmetleri, elektronik tasarım, eğitimhizmetleri, proje ve uygulamalarını yapmak. 2.Konusuyla ilgili her türlü yazılım uygulamaları yapmak, veri tabanı tasarımı üretmek ve bunların alım satımını gerçekleştirmek. 3.Şirket faaliyetleri ile ilgili olan veya bu faaliyetler için faydalı bulunan ihtira haklarını ve beratlarını, lisans ve imtiyazları, patentleri, telif haklarını, coğrafi işaretleri, endüstriyel tasarımları, teknik yardım ve ruhsatları, ticaret ünvanlarını, markaları, işletme haklarını,işletme imtiyazlarını ve bunlar gibi çeşitli fikri ve gayrimaddi hak ve kıymetleri devir alabilir, iktisap edebilir, devredebilir, kendi adına tescil ettirebilir, satabilir, teminat olarak gösterebilir, kiralayabilir, rehnedebilir ayni sermaye olarak başka şirketlere koyabilir, ve sair her türlü hukuki tasarruflarda bulunabilir, maksat ve mevzuu ile ilgili her türlü know-how anlaşmaları yapabilir, kullanabilir. 4.Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması,  elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak. 5.Lisanssız enerji üretim faaliyetlerinde bulunmak üzere her türlü elektrik ve elektronik malzemelerin, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler, fotovoltik paneller, eviriciler  ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı, imalatı ile ithalat ve ihracatını yapmak. 6.Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini  yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satmak. 7.Sabit ve değişken dirençler, kondansatörler, yarı iletken malzemeler, zayıf akım transformatörleri, diyotlar, transistörlerin  alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 8.Her türlü şarjlı ve kuru pillerin alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 9.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaatın elektrik tesisatını yapmak, yaptırmak, taahhütlere girmek, bu işler için gerekli organizasyonları kurmak. 10. Amaç ve konusundaki faaliyetleri yapmak üzere Serbest Bölge, Teknoloji Merkezleri ve Teknoparklarda Mevzuatına göre gerekli izinleri almak kaydıyla yurt içinde ve dışında faaliyet gösterebilir, işyeri, ofis açabilir, yurt içinde ve dışında faaliyet göstermek üzere gerekli izinleri almak kaydıyla şube kurabilir, bu bölgeler de kurulacak şirketlere iştirak edebilir.



Geri Dön