26 / 04 / 2024

Uptown İncek projesinin kaba inşaatı bitti!

 Uptown İncek projesinin kaba inşaatı bitti!

SUNDUĞU birbirinden farklı sosyal donatı alanlan ile sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam sunacak olan Uptown İncek'te çalışmalar sürüyor. 1+1'den 6+1'e kadar 18 ayrı tipte 226 daire bulunuyor...



SUNDUĞU birbirinden farklı sosyal donatı alanlan ile sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam sunacak olan Uptown İncek'te çalışmalar sürüyor. 12 ayda 39 katlı kulenin betonarme inşaatının tamamlandığı projeyi hayata geçiren LEMA Grup ortaklarından Emre Katıra, Uptown İncek projesinin Ankara'ya yeni bir soluk getireceğini ifade etti. Sunduğu sosyal donatı alanlarından özel lokasyonuna kadar herkesin yararlanabileceği bir projeyi hayata geçirdiklerini belirten Katıra, "İlk inşaat günü duyduğumuz heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yüzden de sorunsuz, hızlı bir üerüyoruz. 


başlayalı daha bir yıl olmadan kaba inşaatı bitirdik. 9 günde bir kat üreterek inşaat sektöründe yetişilmesi zor bir hıza imza attik. Tabi titiz çalışmaya verdiğimiz önem de dikkatten kaçmasın. Her şeyin mükemmel olması için Uptovm İncek'i dantel gibi ince ince işliyoruz" dedi. Uptovm İncek Konut Projesi TED  Ankara  Koleji'ne kapı komşusu olacak. 1+1'den 6+1'e kadar 18 ayrı tipte 226 daire bulunan proje, 36 katlı yatay ve dikey olarak inşa ediliyor. 



Hürriyet Ankara Ek 




Geri Dön