29 / 03 / 2024

Uzundere Rekreasyon Alanı Projesinde sona yaklaşıyor!

Uzundere Rekreasyon Alanı Projesinde sona yaklaşıyor!

Rekreasyon alanındaki projede sona yaklaşılıyor. 2 bin 500 kişilik amfi tiyatro, restoran, kafeterya, yüzme havuzları, çizgi kahramanlar ve oyun parkları bitmek üzere. Yöre halkı da sabırsız bir şekilde tesisin hizmete girmesini istiyor...



Rekreasyon alanındaki projede sona yaklaşılıyor. 2 bin 500 kişilik amfi tiyatro, restoran, kafeterya, yüzme havuzları, çizgi kahramanlar ve oyun parkları bitmek üzere. Yöre halkı da sabırsız bir şekilde tesisin hizmete girmesini istiyor.



Karabaşlar Belediyesi, Uzundere Rekreasyon Alanı Projesinde sona yaklaşıyor. Alandaki sanatsal heykel ve oyuncaklar boyandı. Çevre düzenlenmesi de hızla devam ediyor. Ayrıca, göle maya çalan Nasreddin Hoca heykelinin de kavuğu oluşmaya başladı. Çalışmaların 1-1.5 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor. 

250 hektar alanı kapsayan projede. 


2 bin ,500 kişilik amfi tiyaro. gençlik merkezleri, yetişkin yüzme havuzları ve göletlerin büyük bir çoğunluğu bitti. İki restoran ve kafeteryanın da yer alacağı alandaki Nasrettin Hoca heykelinin kavuğu da önümüzdeki günlerde monte edilecek. Vatandaş da tesisin bir an evvel açılmasını bekliyor. 


Alanda Nuh'un Gemisinin figüre edildiği bir heykel bina daha var. 

Çocuk ve gençlerin sörf yapacağı dev köpek balığı heykellerinin bulunduğu yüzme havuzlarının toplam alanı 4 bin metrekareyi kapsıyor. Ejderha figürlü kaydıraklar, mantar kamelyalar, çizgi film kahramanları ve oyun grupları projenin diğer ayrıntısı. 


Alanın, önümüzdeki aylarda açılacağı belirtildi. ¦ ÎZMİR/DHA Uzundere'de bir süredir sürdürdüğü rekreasyon çalışmalarında artık sona yaklaşıldı. Dev tesisin bir süre sonra halkın hizmetine sunulacağı kaydedildi. 


Posta Ege 


Geri Dön