29 / 03 / 2024

Vetra Cam enerji tüketimini en aza indiriyor!

Vetra Cam enerji tüketimini en aza indiriyor!

İzmirli iş kadını Göknil Ay, "Cam balkon sistemlerinde hedefimiz, yeni tasarım ve teknolojiyi müşteriyle buluşturmak. Öte yandan, enerji tüketimini en aza indirerek çevreyi korumak da önceliklerimiz arasında yer alıyor" dedi




Cam balkon sektörüne yeni bir soluk getiren İzmirli iş kadını Göknil Ay, 24 yaşında olmasına karşın cesur yatırımlarıyla dikkat çekiyor. İlk etapta 10 milyon TL'lik yatırımla Vetra Cam'ı kuran Ay, çevreye ve insanlara saygınlığın önceliği olduğunu belirterek "Hedefimiz, sektörle ilgili yeni tasarım ve teknolojiyi müşterilerimizle buluşturmak. Bunu da estetik ve mimari kullanışlılığı artırarak, tehlikelere karşı güvenliği üst seviyeye çıkararak ve enerji tüketimini en aza indirip çevreyi koruyarak gerçekleştireceğiz" dedi.


Güler Sabancı'yı örnek aldı

İzmir Ekonomi Üniversitesi Lojistik Bölümü'nü bitirdikten sonra yurtdışında eğitimini aldığı cam sanayi sektörüne girdiğini belirten Göknil Ay, "Cam Balkon Sistemleri"ne 10 milyon TL'lik yatırım yaparak 400 kişiye iş imkanı sağladı. İnşaat alanında önemli çalışmalara imza atan işadamı babası Musa Ay'ın desteği ile cam balkon sistemlerine yatırım yapan Göknil Ay, başarılı iş kadını Güler Sabancı'yı örnek alıyor. Babasına ait 20 yıllık May Emlak ve May İnşaat gruplarına Vetra Cam Balkon Sistemleri şirketini de eklediklerini belirten Ay, "2014 yılından itibaren Vetra Cam patent ve logosunu tescillendirerek iş disiplini, kalite ve dürüstlük ilkelerinden ödün vermeden tüketicilerimize hizmete başladık. Vetra Cam Cam Balkon Sistemleri olarak çevreye ve insanlara saygımız önceliğimizdir. Hedefimiz, sektörle ilgili yeni tasarım ve teknolojiyi müşterilerimizle buluşturmak. Bunu estetik ve mimari kullanışlılığın artması, tehlikelere karşı güvenliğin üst seviyede olması, enerji tüketiminin en aza indirilerek çevreyi koruması olarak tanımlayabiliriz" dedi. Teknolojinin son sistemini oluşturan cam üretim makinelerini kısa bir süre önce faaliyete geçirdiklerini, bu sayede 400 kişiye iş imkanı sağlamayı hedeflediklerini belirten Ay, "Gaziemir'de hizmete giren fabrikamızda yaklaşık 50 kişi çalışıyor. Çeşitli illerde güvenilir ve cam balkon sistemleri alanında deneyimli kişilere bayilik vereceğiz. İzmir'i merkez yapıp Türkiye'nin her yerine bayilik vereceğiz. Takılacak cam balkonda yer alan en küçük vidaya kadar her şey merkezimizden karşılanacak. Türkiye genelinde vereceğimiz bayiliklerle birlikte istihdamı 400 kişi olarak hedefledik. Bizimle çalışmak isteyen bayilerimizle görüşmelerimiz sürüyor" dedi.


3 günde sipariş teslimi

Vetra Cam Balkon Sistemleri'nin her tip balkona uygulanabildiğini, balkonların şekline göre dizayn edilebildiğini belirten Göknil Ay, "Katlanabilme özelliği sayesinde camların içerden güvenli ve rahatca silinebilir olması, birbirine bağımsız hareket etmesi ve istenilen yerde açık kalabilme imkanı olması her türlü hava şartlarına karşı etkin, kalıcı bir çözüm oluşturuyor. Aldığımız siparişleri 3 günde teslim ediyoruz" dedi.


Her mevsim balkon keyfi

Göknel Ay, "Kış Bahçesi" sisteminin kendinden perdeli oluşunun, kullanıcıya; mekanı tamamen kapatma, kısmen veya bütünüyle açma, güneş ışığını engelleme, rüzgarı yönlendirme gibi farklı işlevleri bir arada sunduğunu söyledi. Ay, "Çeşitli renk ve desen alternatifleriyle mekana dekoratif bir görünüm kazandırıyoruz. Şeffaflığın verdiği o eşsiz rahatlık ile cam balkon sistemleri modern yapıya eşlik ediyor. Genelllikle balkon keyfi yaz aylarında sürülürdü. Şimdi cam balkon sayesinde hem yaz hem de kış aylarında doyumsuz balkon keyfi yaşatıyoruz" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön