29 / 03 / 2024

Viko hobi bahçeleri, çalışanlara hem sebze hem neşe veriyor!

Viko hobi bahçeleri, çalışanlara hem sebze hem neşe veriyor!

Viko, çalışanları için pek çok olanak yaratmaya devam ediyor, sağlık programı, diyetisyen hizmeti, spor imkanları derken, hobi bahçesi de devreye girdi. Viko hobi bahçeleri, çalışanlara hem sebze hem neşe veriyor.



Özellikle kalabalık şehir ve iş yaşamının getirdiği günlük stresten uzaklaşmanın en güzel yollarından birisi de toprakla ve bitkilerle uğraşmak. Ancak büyük şehirlerde buna ne zaman ne de uygun alan bulmak mümkün oluyor. Çalışanlarına yönelik birçok farklı uygulamaya üstelik de endüstriyel tesisleri içerisinde imza atan VİKO, yine çalışanları için oluşturduğu “hobi bahçesi” ile bu alanda örnek projeler uygulamaya devam ediyor.



VİKO Hobi Bahçesi, Çalışanlara Hem Sebze Hem Neşe Veriyor…


Kalabalık şehir yaşamı içerisinde gerekli zaman ve alanı bulamayan doğa tutkunlarının organik tarım yapmasına destek olmak, günlük stresten uzaklaşarak sağlıklı yaşamalarına katkı sağlamak amacı ile hayat geçen VİKO Hobi Bahçesi, çalışanlara hem sebze hem neşe vermeye devam ediyor. Kendilerine ayrılmış toplam 600 m2 alanda organik sebzelerini yetiştiren çalışanlar, aynı zamanda toprakla haşır neşir olarak günün stresini tebessüme dönüştürüyor. VİKO’nun bu alanda sunduğu destek sadece bahçe ile sınırlı kalmıyor. Çalışanların, bahçeleri ile ilgilenirken ihtiyaç duyabilecekleri çizme, tulum, önlük ve küçük bahçe ekipmanları ile bunların muhafazası için kullanacakları dolap desteği de veriliyor.


Patlıcandan domatese, biberden kabağa yaklaşık 20 çeşit organik sebze…


 


Fitness merkezinden havuza, tenis kortundan futbol ve voleybol sahasına kadar birçok hizmeti, üstelik tesisleri içerisinde çalışanlarının iş yaşamına dahil eden VİKO’nun, çalışanları için hayata geçirdiği Kurumsal Sağlık Projesi, hobi bahçesi gibi birçok özel uygulamayı da içeriyor. İster öğle tatilinde ister mesai dışında, dileyen her çalışanın patlıcandan domatese, biberden kabağa yaklaşık 20 çeşit organik sebze yetiştirdiği Hobi Bahçesi özellikle büyük ilgi görüyor. VİKO İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörü Gülay SELKİ, hobi bahçesinin yoğun ilgi gördüğünü belirterek; “Öncelikli amacımız doğayı, toprağı seven çalışanlarımıza bu alanda imkan sunmak, çalışma saatleri içerisinde yemyeşil bir ortamda toprakla haşır neşir olmalarına ve streslerini gidermelerine yardımcı olmak. Her alanda olduğu gibi sağlığımızın da sürdürülebilirliğini sağlamak. Sağlıklı yaşamak gerçekten elimizde. Bu bakış açısı ile alan olarak oldukça elverişli bulunan tesislerimizde hobi bahçesini hiç düşünmeden uygulamaya geçirdik. “Sağlıklı Yaşam Elimizde’ sloganı ile çıktığımız bu yolda, çalışanlarımızın yüzündeki tebessüm ile bahçemizdeki organik sebzeler bizleri de çok mutlu etti.” dedi.



Geri Dön