24 / 04 / 2024

Vista Garden projesinde örnek daire görücüye çıktı!

Vista Garden projesinde örnek daire görücüye çıktı!

Firma: Gül İnşaat

Proje: Vista Garden

Vista Garden projesinin örnek dairesi ziyarete açıldı. Kullanılan malzemelerin kalitesi ve işçiliği ile projenin bitmiş hali hakkında net fikirler veren örnek dairede, modern çizgilerin hakim olduğu tasarım unsurları öne çıkıyor...



Gül İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü’nün merkezinde hayata geçirilen  Vista Garden  projesinin örnek dairesi ziyarete açıldı. Kullanılan malzemelerin kalitesi ve işçiliği ile projenin bitmiş hali hakkında net fikirler veren örnek dairede, modern çizgilerin hakim olduğu tasarım unsurları öne çıkıyor. Özellikle çocuklu aileler için az katlı bir mimari plan içinde geniş mekanlar sunan Vista Garden, yeşil alanları ve sosyal donatıları ile konforlu bir yaşam vaat ediyor. Projenin Ekim 2014’te teslimi planlanıyor. 


İstanbul Beylikdüzü’nin merkezindeki VİSTA GARDEN projesi, %65’i yeşil alan olmak üzere toplam 6.300 m2’lik alana kuruluyor. Bu çok özel butik projede açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, bay ve bayanlara özel Türk hamamı, sauna, fitness ve dinlenme alanları gibi pek çok sosyal donatı bir arada sunuluyor. Ayrıca 24 saat kameralı güvenlik sistemi, kapalı otopark, jeneratör, intercom görüntülüme sistemi ve her odada Dijitürk, Turksat, D-Smart ile internet altyapısının standart olarak yer alıyor. 


Vista Garden, 7 blokta toplam 78 daireden oluşuyor


5’er ve 6’şar katlı toplam 7 bloktan meydana gelen Vista Garden’da üç farklı tipte 78 daire yer alıyor. Projedeki 3+1 bahçe katı daireler 120 m2, 3+1 ara kat daireler 165 m2, soyunma odalı 6+2 dublexler ise 270 m2 büyüklüğe sahip. Mimarisi ve donatıları kadar bulunduğu merkezi lokasyon nediyle, hem yatırım hem de oturum amaçlı kullanımlar için oldukça cazip görülen Vista Garden, E-5’e, Metrobüs’e ve TEM otoyoluna oldukça yakın mesafede yer alıyor.


Projede dairelerin M2’si 2.050 TL’den başlıyor


Vista Garden’da 3+1’lerin m2 fiyatı 2.454 TL’den, 6+2 dublexlerin m2 fiyatı ise 2.050 TL’den başlıyor. Nakit ödemede %10 indirimin uygulandığı projeden daire almak isteyenler dilerlerse toplam tutarın yarısını peşin verip, kalanı ise  Gül İnşaat  bünyesinde 12 ay taksitle de ödeyebiliyor. 


Şehrin merkezinde yeşillikler içinde konforlu bir yaşam düşünenler, Gül İnşaat güvencesiyle Beylikdüzü’nde inşa edilen Vista Garden projesinin örnek dairesini ziyaret ederek proje hakkında daha detaylı bilgi alabilirler. 


Vista Garden projesinde örnek daire görücüye çıktı!


Vista Garden projesinde örnek daire görücüye çıktı!


Telefon: 0212 662 08 31 

Web: www.gulinsaat.com.tr


projeye sor



Geri Dön