29 / 03 / 2024

Weber Stephen, Q1400 elektrikli barbekü!

Weber Stephen, Q1400 elektrikli barbekü!

Kömürlü ve gazlı modellerinin yanında kapalı alanlarda yapabileceğiniz barbeküler için elektrikli barbekü de üreten Weber Stephen, Q1400 elektrikli barbekü ile her ortamda barbekü keyfinizi doyasıya yaşamanızı sağlıyor...



Barbeküde lider Weber Stephen, barbeküleriyle her ortama uyum sağlıyor. Kömürlü ve gazlı modellerinin yanında kapalı alanlarda yapabileceğiniz barbeküler için elektrikli barbekü de üreten Weber Stephen, Q1400 elektrikli barbekü ile her ortamda barbekü keyfinizi doyasıya yaşamanızı sağlıyor.


Weber Stephen, barbeküleriyle lezzetli yemeklerin yanında, barbekü etrafında hoş sohbetler de gerçekleştirmenize imkân sağlıyor. Gazlı ve kömürlü barbekü yapamadığınız alanlarda barbeküden mahrum kalmamak için orta barbeküyü elektrikle tanıştıran Weber Stephen, Q1400 elektrikli barbeküyü barbekü severler için sunuyor. Kömürlü barbekülerde pişirilen her türlü yiyeceği pişirebilen Q1400 elektrikli barbekü ile sofralarınız şenleniyor.


Weber Q1400 barbeküler eşit ısı dağılımı ve mükemmel ızgara izleri sağlayan porselen emaye kaplama dökme demir pişirme ızgarası, yeni, koyu gri kapağı ve ısıya ve hava şartlarına karşı dayanıklı uzun ömürlü çerçevesi ile barbekü severlerin vazgeçilmez ürünü olmaya aday. Hafif kapak, dökme alüminyum gövde ve ızgara yağlarının sorunsuz temizlenebilmesi için çıkartılabilir damlama kabı sayesinde mutfaklarınızda sevdiklerinize eşsiz sunumlar yapmak Weber Q1400 elektrikli barbekülerle mümkün.


Weber Q1400’ün tavsiye edilen satış fiyatı; 999,00 TL’dir.



Geri Dön