28 / 03 / 2024

West Wall Marina Villaları kapılarını açtı!

West Wall Marina Villaları kapılarını açtı!

Firma: Batı Duvarı İnşaat

Proje: West Wall Marina Vilları

Ekim ayı itibariyle yaşamın başladığı ve “İstanbul’u Denizden Keşfet” sloganıyla yükselen projenin tamamlanmasıyla ilgili bruncha futbol, sanat ve magazin dünyasından 20’ye yakın ünlü isim katıldı.



Durak Plus Gayrimenkul tarafından İstanbul Beylikdüzü’nde inşa edilen West Wall Marina Villaları, hayata kapılarını açtı. 2 yıl önce inşaatı başlayan 64 villalık projenin tamamlanmasıyla ilgili olarak, aralarında futbol, sanat ve magazin dünyasından pek çok ünlü ismin katıldığı bir brunch düzenlendi.

“İstanbul’u Denizden Keşfet” sloganıyla tanıtılan ve İstanbul Boğazı’nı Beylikdüzü’ne taşıma iddiasındaki projenin satış ofisinde 20 Ekim 2014 Pazartesi günü düzenlenen brunch, ünlü isimlerin akınına uğradı.

Aralarında Cengiz Kurtoğlu, Berdan Mardini, Samet Aybaba, Ebru Polat, Murat Kurşun, Dr. Ahmet Maranki, Manuel De Costa, Tuğçe Sarıkaya, Güvenç Kurtar, Yasin Öztekin, Zeynep Mansur, Elif Ece Uzun, Tatyana gibi ünlü isimlerin katıldığı brunch, Türkiye’nin gözde restoranları arasına adını yazdıran Nusr-Et’in lezzetli menüleriyle zenginleşirken, ünlü isimlerin bazıları kentin tek marinalı villa projesine yatla gelmeyi tercih ettiler. 

Durak Plus Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu’nun ev sahipliğini yaptığı organizasyonda ünlü konuklar canlı müzik eşliğinde villaları inceleme imkanı buldular. 

Etkinlikte ünlü sanatçı Berdan Mardini’nin mangalın başına geçtiği dakikalar renkli sahnelere neden oldu.  

Keyifli dakikaların geçirildiği etkinlik sırasında Dr. Ahmet Maranki de bölgenin sağlıklı yaşamak isteyenler açısından ne kadar elverişli olduğuna ve geçmişte oksijenin bol olmasından dolayı Yakuplu’nun sanatoryum olarak kullanıldığına dikkat çeken bir konuşma yaptı.


ÜNLÜLER SIRAYA GİRDİ

Ulaşım imkanlarıyla İstanbul’a yakın ama aynı zamanda, doğa ve deniz manzarası, huzurlu yaşam alanlarıyla şehrin dışındaymış gibi hissettiren villaları inceleyen magazin ve futbol dünyasının ünlü isimlerinden bazıları satış ofisinden randevu alarak, villa sahibi olma yolunda ilk adımlarını attılar.

HEPSİ BAHÇELİ VE ÜST SEGMENTE YÖNELİK PROJE

Yakuplu Marinası’nda 62 bin metrekare arsa üzerinde 50 milyon dolar yatırımla hayata geçen West Wall Marina Villaları’nda 7 farklı tipte, bahçeli 64 villa bulunuyor. Yüzde 40’dan fazlası satılan projede villalar kesintisiz deniz manzarasına sahip bulunuyor.

En küçüğü 353, en büyüğü 815 metrekare olan villalar bölgenin en geniş yaşam alanlarını bünyesinde barındırıyor. Ferah, doğa içinde ve huzurlu bir yaşam vaat eden proje, temiz havası, kendi içinde zengin sosyal donatıları ve ön bahçesindeki marinası ile farklılaşıyor. Tekne sahiplerine 5 yıl ücretsiz marina hizmeti verilen proje aynı zamanda marinanın da sosyal alanlarından yararlanma imkanı sunduğu için çifte sosyal tesis zenginliği ile dikkat çekiyor.

 ARSA FİYATLARI İKİYE KATLANDI

Gayrimenkul yatırımcısının bölgeyi birkaç yıl önce keşfettiğini anlatan Fırat Muşlu, “Çok değil, daha iki yıl önce, biz projeye başladığımız sıralarda, arsaların metrekare fiyatları 400-500 dolar seviyesindeydi. Şimdi ise fiyatlar bin dolar düzeyine geldi. Bölgenin yatırım açısından önü açık. Çünkü yapılacak toplu konutlar, villalar ile yaşam alanları genişleyecek, ticari alanlara gereksinim olacak” dedi.  Yakuplu bölgesinde önümüzdeki 5 yıl içinde 3500 villa ve 1500 konutun yapılması planlanıyor. 


0 212 850 2 555

www.west-wall.com



projeye sor



Geri Dön