20 / 04 / 2024

Work Square projesinin temeli atıldı! 195 bin liraya!

 Work Square projesinin temeli atıldı! 195 bin liraya!

Firma: MVK Yapı

Proje: Work Square

Kurtköy’ün en değerli noktasında hayata geçirdiği Work Square projesi ile ev ve ofis yaşamını bir arada sunan MVK Yapı, geçtiğimiz günlerde düzenlediği törende projenin temellerini attı...



1972 yılından bu yana İstanbul’un önemli noktalarında, kendi arsaları üzerinde geliştirdiği konut ve işyeri projeleriyle dikkat çeken MVK Yapı’nın, Kurtköy’de inşasına başladığı  Work Square  projesinin temeli, 26 Eylül Perşembe günü yoğun ilgi ile atıldı. 


 Work Square projesinin temeli atıldı! 195 bin liraya!


Projeye emek veren pek çok kişinin katıldığı temel atma töreninde açılış konuşmasını yapan  MVK Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Mavuk “bugüne kadar özellikle İstanbul Anadolu yakasının pek çok önemli noktasında konut ve işyeri projelerimizi hayata geçirdik.  Kurtköy bölgesini de uzun zamandır takip ediyorduk. Bölgede kamunun ve özel sektörün çok ciddi yatırımları oldu. Bu yatırımlarda Kurtköy’de çalışan ve yaşayan nüfus sayısını önemli ölçüde arttırdı. Hızla gelişen Kurtköy, düzenli şehir planlaması ile Anadolu yakasının en iyi kentleşen bölgesi haline geldi. Biz de tüm bu nedenlerden dolayı ilk markalı projemiz Work-Square’ı Kurtköy’de hayata geçirdik” şeklinde duygu ve düşüncelerini dile getirdi. 


 Work Square projesinin temeli atıldı! 195 bin liraya!


Toplam 50 bin metrekare inşaat alanı ile Anadolu yakasının en hızlı gelişen bölgesi olan Kurtköy'de yükselecek Work-Square ev-ofis projesi, 71 adet stüdyo, 182 adet 1+1, 84 adet 2+1 ve 14 adet 3+1 olmak üzere toplam 351 daireden oluşuyor. 50 metrekare’den, 180 metrekareye kadar farklı büyüklüklerdeki daire planları ile birçok seçenek sunan Work Square'de daire fiyatları büyüklüklerine göre 195 bin ile 740 bin TL arasında değişiyor.  

2014 yılı sonunda teslim edilmesi planlanan Work Square projesinde, ev ve ofis amaçlı kullanılabilen dairelerin yanı sıra, kat bahçeli daireler, lobi, her daireye özel bir depo alanı, spor merkezi, kapalı yüzme havuzu, hobi salonu, SPA, 350 araç kapasiteli kapalı otopark, çocuk oyun olanları, toplantı ve seminer salonları, 120 metrekareyi bulan teras bahçeleri, özel restoran& kafeler, market, özel güvenlik sistemi ve yaklaşık 8.000 m2 alana sahip 24 adet de mağaza bulunuyor. 


 Work Square projesinin temeli atıldı! 195 bin liraya!


Sabiha Gökçen Havaalanı’na sadece 0,8 km uzaklıkta bulunan proje, Viaport AVM, Teknopark, Sabancı Üniversitesi, Koç Lisesi, yeni açılacak Sağlık Kent ve Pendik Marina gibi pek çok önemli noktaya olan yakınlığı ile de dikkat çekiyor. 



0216 702 11 11


www.work-square.com




projeye sor



Geri Dön