10 / 05 / 2024

Yakuplu West Wall Marina!

Yakuplu West Wall Marina!

Firma: Batı Duvarı İnşaat

Proje: West Wall Marina Vilları

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde yükselen Yakuplu West Wall Marina 64 adet müstakil villadan oluşuyor. 62 bin metrekare arsa alanına sahip projede villa satışlarına devam ediliyor...



Yüzde 25 peşinatla vade farksız taksitlendirme yapılan Yakuplu West Wall Marina,  Batı Duvarı İnşaat  imzasıyla inşa ediliyor. Karada 300, denizde ise 600 tekneye ev sahipliği yapacak olan projede teslimler hemen yapılıyor. 


Toplam 64 adet müstakil villadan meydana gelen West Wall Marina Villaları fiyatları ne kadar sorusuna metrekaresi 1,800 dolardan başlıyor cevabı veriliyor. Proje, 62 bin metrekare arsa alanına sahip.


7 farklı tipte villanın yer aldığı Yakuplu West Wall Marina; Atatürk Havalimanı'na 17 km İDO İskelerine 7 km, Taksim'e 30 km, Levent'e ise 32 km mesafede yaşama geçiriliyor. Projede satışlar devam ediyor.


Yakuplu West Wall Marina!


Villalara; Sirius, Mira, Karavela, Armador, Tramola - Katamaran, Alesta ve Kalipso adı verilen West Wall Marina Villaları projesi nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Beylikdüzü deniliyor. Konutlar 3 oda 2 salondan, 7 oda 2 salona kadar değişiklik gösteriyor. 


Yakuplu West Wall Marina, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, restoran, cafe, sauna, fitnes center, otopark, peyzaj alanları, hamam gibi sosyal olanakları içerisinde barındırıyor. 


Yakuplu West Wall Marina Villaları minimum villa fiyatı!

http://www.emlakkulisi.com/yakuplu-west-wall-marina-villalari-minimum-villa-fiyati/262724


West Wall Marina Villaları kroki!

http://www.emlakkulisi.com/west-wall-marina-villalari-kroki/262639


West Wall Marina Villaları nerede inşa ediliyor?

http://www.emlakkulisi.com/west-wall-marina-villalari-nerede-insa-ediliyor/262624


West Wall Marina Villaları teslim tarihi!

http://www.emlakkulisi.com/west-wall-marina-villalari-teslim-tarihi/260457


West Wall Marina Evleri iletişim:

Telefon: 0 212 850 2 555

Web adresi: http://www.west-wall.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön