18 / 04 / 2024

Yalçın Ergen: Kaliteli nitelikli konutlar tasarlamak için yola çıktık!

Yalçın Ergen: Kaliteli nitelikli konutlar tasarlamak için yola çıktık!

Ergsan İnşaat şirketinin sahibi mimar Yalçın Ergen "biz de konut ve diğer yapılaşmalar için yaşanan olumsuz sürecin farkında olarak kaliteli nitelikli konutlar tasarlamak için yola çıktık" diye konuştu.



Ergsan İnşaat şirketinin sahibi mimar Yalçın Ergen Kocaeli'nin tüm ilçe ve beldelerinde farklı bir dokunuş, farklı bir yaşam tarzı sunmaya çalışıyoruz" dedi.


17 Ağustos Marmara depreminin ardından birçok yapının yıkıldığı, çok sayıda insanın hayatını kaybettiği kentte, hızlı ve niteliksiz büyümenin yaşandığını söyleyen Ergen, "Kocaeli'de bir çok projeye imza atmamızda şehrin temel sorunlarını iyi biliyor olmamızın etkisi var. Bu kentin insanları 1999 depremini gördü. 


Biz de konut ve diğer yapılaşmalar için yaşanan olumsuz sürecin farkında olarak kaliteli nitelikli konutlar tasarlamak için yola çıktık" diye konuştu. Buna ilişkin öncelikli hedeflerinin "Twinkle" projesini hayata geçirmek olduğunu vurgulayan Ergen, "Ergproja" ile Türkiye'de ilk tek muhatap inşaat sistemini uyguladıklarını savundu. Ergen, özetle şu ifadeleri kullandı: "Yap-sat konut projeleri, yurtiçi-yurtdışı zincir mağazalar, endüstriyel yapılar ve özellikli inşaatların yapımını da üstlendik. Bir inşaat için gerekli tüm birimlere ait kurgumuzu firma içinde uzman mimar ve iç mimarla gerçekleştirip, eksik kaldığımıza inandığımız yerde güçlü bayilikler veya çözüm ortaklıkları ile yol alıyoruz. Bu durumun bizleri tek muhatap sistemiyle en ekonomik ve kaliteli çözüm üretme anlamında rakipsiz kıldığına inanıyoruz." 


Dünya 


Geri Dön