19 / 03 / 2024

Yalı Yeşilköy teslimleri Eylül'de!

Yalı Yeşilköy teslimleri Eylül'de!

İstanbul'un tarihi semtlerinden biri olan Yeşilköy'de denizin hemen önünde inşa edilerek, son teknoloji ve lüks markalarla donatılan modern yalı Yalı Yeşilköy Depar Teknik Yapı imzası taşıyor...



İstanbul'un tarihi semtlerinden biri olan Yeşilköy'de denizin hemen önünde inşa edilerek, son teknoloji ve lüks markalarla donatılan modern yalı Yalı Yeşilköy Depar Teknik Yapı imzası taşıyor. Ağustos 2013'te inşaatına başlanan Yalı Yeşilköy, Eylül ayında teslime hazır hale getiriliyor. Türkiye'nin önde gelen ödüllü mimarlık ofislerinden CM Mimarlık ve Shape Mimarlık tarafından butik bir yaklaşımla tasarlanan proje, 2 bahçe dubleks, 2 çatı dubleks ve ara kat iki daire olmak üzere toplam sadece 6 daireden oluşuyor. Binada dubleks şeklindeki 4+2 daireler 255 metrekare, 3+1 daireler ise 155 metrekare olarak tasarlandı. 


Depar Teknik Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Fırat, uzun zamandır yer aldıkları inşaat sektöründe "Yalı Yeşilköy" ile çok seçkin bir müşteri kitlesine hitap ettiklerini belirterek, "Gerek lokasyonu gerek kalitesi ile bize göre konutun 'elmas'ını ürettik" açıklamasını yaptı. 



Posta 





Geri Dön