26 / 04 / 2024

Yapsam Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yapsam Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yapsam Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi, Yeşim Şamlıoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Nisan'da Tuzla, Aydınlı, Beyoğlu Sanayi Sitesi D2 Blok'ta kuruldu.



Yapsam Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi, Yeşim Şamlıoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. 


Yapsam Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat ve taahhüt işlerini yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkul projeleri geliştirmek, yapmak , almak, satmak,kiralamak ve kiraya vermek. 3-Her türlü inşaat malzemelerinin imalatını, ithalatını, ihracatını ve ticaretini yapmak. 6-Şirket amaç ve konusuna ulaşabilmek için yurt içinden ve yurt dışından menkul,gayrimenkul mal ile nakil vasıtaları alır, satar kiralar ve kiraya verir,bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir. 7-Şirket gayri menkulleri üzerinde irtifa, intifa, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir.Her türlü gayri menkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.  8-Şirket amaç ve konusu ile ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında yatırımlar yapar,kurulmuş ve kurulacak olan işletme ve şirketlere ortak olabilir, 9-Şirket amaç ve konusu ile ilgili olarak yurt içinden ve yurt dışından acentelik,mümessillik, temsilcilik, bayilik, know-how, lisans, alameti farika alır, satar, kiralar ve kiraya verebilir, 10-Şirket amaç ve konusu ile ilgili olarak ihalelere girebilir, 11-Şirket amaç ve konusuna ulaşabilmek için yurt içi ve dışındaki kredi veren kurum ve kuruluşlar ile bankalardan kredi alır, buralara hesap açtırır. Şirket menkul ve gayri menkullerini şirket borçları için teminat olarak gösterebileceği gibi,başkalarına ait gayri menkuller üzerine şirket lehine ipotek tesis ve tescil edebilir ve ipotekleri fek edebilir.



Geri Dön