23 / 04 / 2024

Yeni satışa çıkan projeler 2013!

Yeni satışa çıkan projeler 2013!

İstanbul'da Nisan 2013'te satışa çıkan yeni projeleri emlakkulisi.com takipçileri için derledik. Fiyatlar 128 bin TL'den başlıyor. İşte lansmana özel fiyatlarla görücüye çıkan o projeler...



Konut sektörü Nisan ayına bereketle girdi. 3 haftada 5 yeni proje görücüye çıktı. İstanbul'un farklı semtlerinde farklı konseptlerle tasarlanan bu projeler lansmana özel fiyatlarla ilk kez müşteriye sunuldu. Torunlar GYO tarafından eski Ali Samiyen Stadyumu arazisi üzerinde hayata geçirilen Torun Center ve Eroğlu Gayrimenkul tarafından Seyrantepe'de yükselen Skyland İstanbul projesi Nisan ayına damga vuran projeler arasında yer alıyor. Yine Türkiye’nin otomotiv konusunda köklü ve başarılı şirketlerinden Gedizler Grup'un Sancaktepe'de hayata geçirdiği Evre projesi, inşaat sektörünün köklü şirketlerinden Demir İnşaat'ın Beylikdüzü'nde inşa ettiği bölgenin ilk akıllı binası Demir Romance ve Metropolist Yapı ve Gayrimenkul'ün Pendik'teki projesi Metrowin ofis projesi de Nisan'da satışa çıkan projeler arasında yer alıyor. İşte tüm detayları ile o konut projeleri....


Yeni satışa çıkan projeler 2013!


Torun Center'ta maksimim 3 milyon 900 bin dolar

Mecidiyeköy Eski Ali Sami Yen Stadyumu arsası üzerinde Torunlar GYO güvencesiyle hayata geçirilen Torun Center projesi, 42 katlı 2 bloktan oluşuyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşan pojede fiyatlar 580 bin dolardan başlıyor 3 milyon 900 bin dolara kadar yükseliyor. Aga Khan ödüllü Mimar Emre Arolat tarafından tasarlanan Torun Center'ta her 3 blok da İstanbul Boğazı'ndan Marmara Denizi'ne uzanan farklı panoramik manzaraya hakim. Projede teslimlerin 2015 yılında yapılması planlanıyor. 


Yeni satışa çıkan projeler 2013!


Skyland İstanbul'da 330 bin TL'den başlıyor

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul projesi, ofis, rezidans, otel, AVM ve eğlence alanlarından oluşan karma konseptte tasarlanıyor. İstanbul Seyrantepe'de yükselen projede yaklaşık bin konut yer alıyor. Stüdyodan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı Seyrantepe Skyland projesinde fiyatlar ise 330 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 3 kule halinde yükselen Skyland İstanbul projesinin 44 katlı kulesinin yalnızca 1 ve 38. katlar arasındaki daireleri satışa sunuluyor. Metrekare fiyatlarının 3 bin 500 dolardan başlangıç gösterdiği Eroğlu Skyland projesinde, fitness merkezi, 3 bin 500 araç kapasiteli kapalı otopark, buhar odası, çocuk oyun alanları, eğlence alanları, balo salonları, açık yüzme havuzu, dinlenme salonu ve konferans salonu yer alıyor. Skyland İstanbul Seyrantepe'de teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor. 


Yeni satışa çıkan projeler 2013!


Evre'de 128 bin TL

Gedizler Yapı güvencesiyle Sancakte'de hayata geçirilen Evre projesi, 55 bin metrekare alan üzerinde toplam 408 daireden oluşuyor. Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan projede fiyatlar 150 bin TL'den başlıyor 810 bin TL'ye kadar yükseliyor. Lansmana özel liste fiyatının üzerinden yüzde 10 indirim fırsatının sunuluduğu Evre Gedizler projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Eylül 2015'te teslim edilmesi planlanan Sancaktepe Evre projesi, 4 bin 100 yataklı Türkiye'nin en büyük Şehir Hastanesi'ne yakın mesafede bulunuyor. Projede, meyve ağaçları, botanik bahçe, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, mini futbol sahası, çok amaçlı spor alanları, yürüyüş parkuru,  bisiklet ve paten yolu, açık hava pilates alanı,  fitness,  vitamin bar, sauna, 550 metrekare açık yüzme havuzu,  çocuk havuzu, yapay göl, çocuk oyun alanları, kafe ve kapalı/açık otopark  bulunuyor.


Yeni satışa çıkan projeler 2013!


Demir Romance'ta resmi satışlar başladı

Demir İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Demir Romance projesinde resmi satışlar başladı. 35 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede 7 blokta toplam 776 konut yer alıyor. 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı Demir Romance Beylikdüzü'nde, 1+1 daireler 179 bin 400 TL, 2+1 daireler 298 bin 500 TL, 3+1 daireler 375 bin TL, 3,5+1 daireler 594 bin TL, 4+1 daireler 586 bin TL, 4,5+1 daireler ise 683 bin TL'den satışa sunuluyor. Beylikdüzü'nün ilk akıllı evi olan Demir Romance projesinin Mayıs 2015'te teslim edilmesi planlanıyor. 


Yeni satışa çıkan projeler 2013!


Metrowin'de metrekaresi 3 bin 600 TL

Metropolis Yapı ve Gayrimenkul güvencesiyle Pendik'te hayata geçiline Metrowin ofis projesi, farklı metrekarelerde tasarlanan ofis ve mağazalardan oluşuyor. 18 kattan oluşan ve 4.kattan itibaren Adalar manzarasanının göründüğü Pendik Metrowin'de büyüklükleri 65 metrekare ile 125 metrekare arasında değişen ofisler yer alıyor. Projede isteğe bağlı olarak ofisler birleştirilerek daha büyük bir ofis oluşturulabiilyor. Metrekare fiyatların 3 bin 600 TL'den başlangıç gösterdiği Metrowin Pendik, E-5 yolu üstünde yer alıyor. Metrobüse yürüme mesafesinde konumlanan Metrowin, sahil yoluna 2 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 8 kilometre ve Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ise 2 kilometre mesafede yer alıyor. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön