25 / 04 / 2024

Yüzde 125 aidat tahsilat oranı ile Hane Plus'ta yüzler gülmeye başladı!

Yüzde 125 aidat tahsilat oranı ile Hane Plus'ta yüzler gülmeye başladı!

Ukra İnşaat'ın gözde projelerinden Hane Plus'ta yaşam bir yandan devam ederken yönetim hizmet giderlerinin sağlandığı aidat tahsilatlarının 6 ay öncesine nazaran yüzde % 125 e çıkması yüzleri güldürdü...




Ukra İnşaat'ın gözde projelerinden Hane Plus'ta yaşam bir yandan devam ederken yönetim hizmet giderlerinin sağlandığı aidat tahsilatlarının 6 ay öncesine nazaran yüzde % 125 e çıkması yüzleri güldürdü.


İstanbul Büyükşehir Belediyesinin profesyonel site yönetim hizmetleri sunan iştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş, Solarkent, N Towers gibi sitelerde başlattığı değişim rüzgârından sonra Hane Plus sitesinde aidat tahsilat oranlarının yüzde 7 lerden devralarak bünyesinde yetiştirdiği tecrübeli site müdürü ve Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Merkezinin Aidat Takip Uzmanları ile çalışmalar yaptı ve çalışmalar ocak ayı sonu itibari ile meyvesini verdi. Hane Plus ta ilkin ocak ayında aidat tahsilatları % 36 ya şubat ayında % 52 ye ve Mart ayı sonu itibari ile tahsilatlar önceki ayların ödenmeyen aidatlarının da tahsil edilmesi ile % 125 e çıktı.


Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz Hane Plus taki iyileşme hareketlerinin kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini bu nedenle Han Plus İş merkezi ve bunun gibi diğer projelerde Boğaziçi Yönetim A.Ş elinin değmesi gerektiğini ifade etti. 


Hane Plusta yönetim kurulları ile birlikte alınan kararlarla öncelikle sitenin ortak alan elektrik doğalgaz gibi kurumlara olan borçları ödenecek ardından sitede OGS Turnike Bariyer sistemi gibi güvenlik hizmetleri konularına ağırlık verilecek.


Geri Dön