29 / 03 / 2024

Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri Selenium Ataköy ile işbirliği yaptı!

Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri Selenium Ataköy ile işbirliği yaptı!

Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri, konut sektörünün en köklü gruplarından Aşçıoğlu Grubu ile Selenium Ataköy projesinde işbirliği yaptı. İki firma arasındaki işbirliği Selenium Ataköy konut alıcılarına avantajlı indirim fırsatları olarak yansıyacak.



Kendi kalite standartlarını yaratarak bir markaya dönüşen “Selenium Projesi”ni Ataköy’e taşıyarak, İstanbul’un en gözde lokasyonlarından birinde yepyeni bir yaşam deneyimi sunan Aşçıoğlu Grubu, Zöet ile işbirliği yaptı. İki firma arasındaki işbirliği Selenium Ataköy konut alıcılarına avantajlı indirim fırsatları olarak yansıyacak.

 

SELENIUM MÜŞTERİLERİNE ÖZEL ÜRÜNLER

Zöet’in Selenium Ataköy müşterilerine özel ilk fırsatı hazırladığı özel ürün gruplarında indirim fırsatları olacak. Selenium Ataköy konut sahipleri, yapılan işbirliği kapsamında satış sonrası süreçte daire içi dekorasyonlarında ve akıllı ev sistemlerinde, sponsora Life Style, Concert Hall ve Hollywood adlı 3 özel paketteki ürün liste fiyatı üzerinden yüzde 25 indirim imkanından faydalanacak. Zöet aynı zamanda her bir rezidans için müşterilere özel paket ve otomasyon dahil sistem dizayn desteği verecek.

Projenin anlaşmalı kuruluşu olan Zöet, Selenium Ataköy Projesi Sosyal Tesisi’nde son teknoloji bir ‘Cep Sineması’ tasarlayacak. Projenin örnek dairesinde yer alacak olan ses ve akıllı ev sistemleriyle de Zöet kalitesi test edilecek.

 


YÜZDE 60’I SATILDI

Selenium Ataköy, her blokta 107 dairenin yer aldığı toplam 3 bloktan oluşuyor. Toplam 74 bin metrekare inşaat alanına sahip projede; bahçe dubleksleri, Loft, 1+1’den 5+1’e (89 m2 – 281 m2) geniş ve her biri balkonlu daire seçenekleri yer alıyor. Selenium Ataköy’ün ayrıcalıkları arasında; ferah lobi alanı, profesyonel bina yönetimi, her daire için depo alanları, daire içi taze hava sistemi, bisiklet ve yürüyüş pisti, 5 dönüm geniş peyzaj alanı, geliştirilmiş bina ısı dinamikleri, yüzme havuzu, güneşlenme terası, çok amaçlı spor sahaları, fitness ve çok amaçlı stüdyo alanı, SPA, çocuk odası, oyun bahçesi ve squash yer alıyor. Satışlarına nisan ayında başlanan projenin Temmuz 2014 itibariyle yüzde 60’ı satılmış bulunuyor.

 

PROJE TESLİM TARİHİ 2016

Yatırım değeri 130 Milyon Dolar olan projede satış rakamı daire tipine ve konumuna göre değişkenlik göstermekle birlikte metrekare birim fiyatları 6.250 TL’den başlıyor. Projenin, 2016 yılının üçüncü çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor. Selenium Ataköy satış sürecinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında Tohum Otizm Vakfı’na destek olunuyor. Projeden daire alanlar, vakfa 1.000 TL kişisel bağış yapmış oluyor.



Geri Dön