26 / 04 / 2024

Kütahya İl Özel İdaresi gayrimenkul kiralıyor!

 Kütahya İl Özel İdaresi gayrimenkul kiralıyor!

Kütahya İl Özel İdaresi Kütahya Alipaşa Mahallesinde yer alan gayrimenkulü 11 Eylül 2014 günü saat 14:00'da 10 yıllığına kiraya vermek için ihaleye çıkarıyor.



Satışa konu olan taşınmazın mülkiyeti Kütahya İl Özel İdaresi'ne ait olup  kapalı teklif usulü ile ihale edilecektir. 


Muhammen Bedel: 362.400,00 TL

Geçici Teminatı: 108.720,00 TL

İhale Tarihi: 11/09/2014 günü saat 14:00


 İhaleye girebilmek için isteklilerin;

a) Tebligata esas Kanuni ikametgâh belgesi,

b) Nüfus Cüzdan Fotokopisi ve Vatandaşlık Numarası,

c) Bu ihaleye katılacak olanların Şirket olması halinde noter tasdikli imza sirkülerine veya başkası adına iştirak edeceklerin noter tasdikli vekaletnameleri,

d) Girilecek ihale işi adına hitaben İl Özel İdaresinin ilgili banka hesabına yatırılacak geçici teminat ve idari teminat bedelinin ödendiğine dair makbuz,

4 - İstekliler, istenilen belgeleri dosya halinde ihale günü olan 11/09/2014 Perşembe günü ihale saatlerine kadar İl Encümen Başkanlığına vereceklerdir.

5 - Şartname ve diğer evraklar İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürlüğü ile Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde mesai saatleri içerisinde ücretsiz görülebilir.

6 - İhaleye girecek olanlar ihale dosyasını 250 TL ücret karşılığında alabileceklerdir. İhaleye girenlerin ihale dosyasını almaları ve ücretini yatırmaları zorunludur. Telgrafla ve posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

7 - Telgrafla ve posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

8 - İhale Komisyonu gerekçesini karar içeriğinde belirtmek koşulu ile ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. İhale Komisyonunca uygun görülerek karara bağlanan ihale kararı ise; İta Amiri’nin ONAY’ını takiben geçerlilik kazanacağı gibi, İta Amiri’nin ihaleyi feshetmesi halinde, iştirakçi İdareye karşı herhangi bir hak iddiasında bulunamaz.

İlan olunur.


İlanın tam metni için tıklayın


Geri Dön